Ga naar de hoofdpagina Ga naar voettekst van de site

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

De moeilijkheden van relatiebeheer

25 dagen geleden

Jo Deleu, Customer Relationship Manager

Jo Deleu,

Relatiebeheerder,

Architas Belgium

Als makelaar heeft u toegang tot een breed gamma aan financiële producten om je klanten aan te bieden. Veel van die producten zijn echter onpersoonlijk en moeilijk voor klanten om zich mee te verbinden. 

 

Met Architas hebben u en uw klanten toegang tot een persoonlijke relatiebeheerder, die helpt uitleggen waarom Architas een toegevoegde waarde is voor de investeringen van uw klanten. Ontdek wat hun drijft, hoe ze met uw collega’s samenwerken en wat ze voor u kunnen doen in een interview met relatiebeheerder Jo Deleu.

De wereld van vermogensbeheer is een complex terrein waar marktschommelingen soms onbegrijpelijk kunnen lijken voor klanten. Dat is waar de CRM's (Customer Relationship Managers) van Architas van pas komen en echte toegevoegde waarde bieden aan zowel makelaars als klanten. Waarom zijn ze zo essentieel?

Voor klanten is de missie van Architas CRM's cruciaal. Zelfs als ze hebben gekozen voor discretionair beheer van hun portefeuille, is het essentieel om hen uit te leggen hoe de markt zich gedraagt. Dit gaat verder dan een eenvoudige brief, want het is essentieel om zich in toegankelijke bewoordingen uit te drukken zodat klanten begrijpen hoe de markten werken. Het helpt ook om eventuele behoeften te identificeren waarvoor Architas oplossingen kan bieden, in samenwerking met partners zoals BDO.

Klanten waarderen deze aanpak, die complexe concepten vereenvoudigt. Ze waarderen ook de persoonlijke ontmoetingen, die hen de gelegenheid geven om dingen uit te leggen die niet op papier kunnen worden samengevat. Hierdoor worden CRM’s en vertrouwde adviseurs die vragen over vermogensbeheer en nog veel meer kunnen beantwoorden.

Cruciaal is dat deze toegevoegde waarde niet beperkt blijft tot de mening van CRM's. Klanten reageren zeer positief op deze persoonlijke benadering. Ze voelen zich verzorgd en er wordt naar ze geluisterd, wat hun vertrouwen in hun vermogensbeheerder, Architas, en de makelaar versterkt. Het is een win-win relatie voor alle betrokken partijen.

En waarom is dit een toegevoegde waarde voor makelaars?

Met de CRM's van Architas kunnen makelaars een uitgebreide service bieden die ze tot nu toe misschien niet gewend waren. Ze kunnen nu hun klanten van dichtbij en veraf volgen, afhankelijk van hun beschikbaarheid.

Een van de onmiskenbare voordelen is de snelheid en efficiëntie van de afdeling Operations van Architas. Makelaars en hun klanten profiteren van een uitzonderlijke reactiesnelheid. Terwijl makelaars soms gewend zijn om weken te wachten op een reactie, onderscheidt Architas zich door informatie bijzonder snel te verstrekken. CRM’s antwoorden doorgaans veel sneller en als zij ziek, op vakantie, of anders bezet zijn, helpt de dienst Operations makelaars en klanten vliegensvlug vooruit. Dit bespaart makelaars veel tijd, zodat ze zich op andere aspecten van hun werk kunnen concentreren.

Bovendien kunnen makelaars door met Architas samen te werken de concurrentie de loef afsteken. Door een compleet aanbod te bieden, van BOAR-producten tot levensverzekeringen en de Architas service, bieden makelaars hun klanten een uitzonderlijke waarde. Deze diversificatie zorgt ervoor dat klanten geen reden hebben om elders te kijken. Architas wordt een schild voor makelaars, waardoor hun klantenportefeuille behouden blijft.

Het is belangrijk om te benadrukken dat de CRM's van Architas niet zomaar een product zijn, maar een echt team. Ze werken samen met makelaars om een complete en persoonlijke klantenservice te bieden. Makelaars kunnen op dit toegewijde team vertrouwen om aan de behoeften van hun klanten te voldoen, zodat ze geen duur personeel hoeven in te huren.

Architas CRM's bieden makelaars en hun klanten een aanzienlijke meerwaarde. Ze vereenvoudigen de complexiteit van de financiële markten, versterken de relatie tussen makelaars en klanten, bieden een responsieve operationele service en beschermen makelaars tegen concurrentie. Architas is dus niet zomaar een dienst, het is een echte partner in het succes van makelaars en hun klanten.

Contacteer ons

Wij staan ​​ter uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contacteer ons

Maak een afspraak

Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze relatiebeheerders.

Maak een afspraak

We gebruiken cookies op onze website om te zorgen voor een vlotte en gebruiksvriendelijke werking. 
Meer weten