Ga naar de hoofdpagina Ga naar voettekst van de site

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Meerwaarde
voor uSamenwerken met Architas is heel eenvoudig:

U kunt zich blijven focussen op uw hoofdactiviteit en biedt uw klanten tegelijkertijd een extra kwaliteitsservice aan, zonder extra werklast. Het enige wat u als aanbrenger hoeft te doen, is ons voorstellen aan uw klant. Wij zorgen voor het beheer en de opvolging van zijn portefeuille.

Werklast verminderen

Als aanbrenger voor Architas werkt u binnen een kader van klantenaanbreng. Uw relatiebeheerder zorgt voor de behoefteanalyse, de MiFID-profilering en de volledige opvolging van de klantenrelatie.

Betrouwbare service

Architas staat in voor de selectie van externe fondsen binnen de AXA Groep wereldwijd en beheert meer dan 37 miljard euro. Onze expertise werd al meermaals bekroond.

Dankzij onze open architectuur selecteren wij de fondsen van meer dan 40 fondsbeheerders. U hoeft dus geen specialist meer te zijn in elke sector, geografische regio of activaklasse.

Een aantrekkelijke vergoeding

U ontvangt uw eerste commissie aan het begin van het kwartaal volgend op de eerste storting van de klant. Daarna krijgt u een jaarlijkse commissie op elke uitgevoerde nieuwe storting.

Hulp bij vermogensplanning

Dankzij onze samenwerking met experten in estate planning bieden we hulp bij het plannen van het globale vermogen van de klant. U hoeft dus zelf geen specialist te zijn om uw klanten bij te staan in hun plannen bij de overdracht van hun vermogen naar de volgende generaties.


Maak een afspraak

Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze relatiebeheerders.

Maak een afspraak


Wat is uw rol als aanbrenger in het proces?

Inleiding

Nadat u uw klant kort hebt geïnformeerd over Architas, stelt u hem aan Architas voor. Deze ontmoeting kan zowel bij u op kantoor, bij de klant thuis als in onze kantoren plaatsvinden.

valeur-ajoutee-pour-vous

Verberg alles

Overleg over de investering

Tijdens deze eerste kennismaking praten we met uw klant over wie we zijn, hoe we werken en hoe we onze producten samenstellen. Wanneer de klant overtuigd is stellen we zijn MiFID-profiel op, kiest uw klant zijn beleggingsstrategie en maken we de rest van de nodige documenten in orde.

valeur-ajoutee-pour-vous

Verberg alles

Opvolging

Uw klant zal op regelmatige tijdstippen geïnformeerd worden over zijn beleggingen en de financiële markten. Zo zal hij maandelijks onze Architas Investment News ontvangen met de rapportering over de door hem gekozen strategie, is er ieder kwartaal een rapport over zijn individuele portefeuille(s) en is er jaarlijks de mogelijkheid om een afspraak te hebben met zijn relatiebeheerder.

valeur-ajoutee-pour-vous

Verberg alles

We gebruiken cookies op onze website om te zorgen voor een vlotte en gebruiksvriendelijke werking. 
Meer weten