Ga naar de hoofdpagina Ga naar voettekst van de site

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

U bent rijker
dan u denktUw kapitaal verdient een beleggingsstrategie die helemaal aansluit bij uw risicoprofiel en uw doelstellingen.

Vertrouw daarom op onze experts. Zij regelen alles voor u!

Zodra uw financiële situatie en uw doelstellingen zijn bepaald, kiest u zelf de beleggingsstrategie die het best aansluit bij uw profiel. Onze experts stellen vervolgens uw portefeuille samen en beheren uw beleggingen volgens de strategie die u hebt gekozen.

Onze succesformule is heel eenvoudig: een evenwichtige selectie van activa in lijn met het beoogde risiconiveau plus een flinke dosis flexibiliteit om altijd te kunnen inspelen op snel veranderende markten.

Ons vermogensbeheer is voor u beschikbaar vanaf 100.000€

Discretionair vermogensbeheer betekent dat u experts aanstelt om uw kapitaal te beheren. Zij stellen uw portefeuille samen en optimaliseren die voortdurend, volgens de principes en richtlijnen die u vooraf hebt bepaald. Vervolgens houden ze u regelmatig op de hoogte van de evolutie van uw portefeuille. Zelf hebt u er geen omkijken meer naar!

Dit soort diensten is niet langer voorbehouden voor beleggers met een groot vermogen, want bij Architas kunt u al terecht vanaf een instapbedrag van € 100.000.

U wil het geld doen opbrengen dat u opzij gezet hebt?

Sparen brengt niets meer op en ik wil gezond beleggen. Gelukkig kan ik rekenen op de specialisten van Architas om daar in mijn plaats voor te zorgen

Onze sterke punten

Discretionair vermogensbeheer

Uw vertrouwt het beheer van uw portefeuille toe aan de experts van Architas. Elke beslissing die zij nemen, past bij de vooraf gekozen beleggingsstrategie, uw profiel en uw doelstellingen. Slaap gerust op beide oren, wij zorgen voor alles!

Diversificatie

Wij zijn ervan overtuigd dat diversificatie de sleutel is tot een optimale portefeuille. Daarom spreiden we uw beleggingen uit over meerdere activaklassen, geografische gebieden, stijlen en investeringsmaatschappijen. Zo verkleinen we de risico's en bieden we u nog meer kans op een zo hoog mogelijk rendement.

Transparantie

U betaalt geen instap-, uitstap-, transactie- of bewaarkosten. Enkel een beheersvergoeding: 1,75 % bij aandelenfondsen en 1,25 % bij obligatiefondsen.

We vertellen u regelmatig hoe uw beleggingen evolueren – zowel op papier als via digitale weg. Bovendien ziet u in de mobiele app My Architas makkelijk hoe uw portefeuille ervoor staat, waar en wanneer u dat wilt.

Contacteer ons

Aarzel niet om contact met ons op te nemen mocht u nog vragen hebben of om een afspraak te maken.

Contacteer ons


Documentatie

Onze oplossing vereenvoudigt uw leven

U beschikt over een aanzienlijk kapitaal om uw toekomstplannen te realiseren, maar wilt zelf niet instaan voor het beheer. Vertrouw uw portefeuille toe aan onze experts die u regelmatig informeren over hun beslissingen.

Download

Wereldwijd beleggen – De basis

De meeste mensen denken onbewust: oost west, thuis best. Beleggingskansen vind je echter overal.

bekijk video

Beleggingen spreiden – De basis

Er is een ruim aanbod aan beleggingen. Beleggingen spreiden kan het totale beleggingsrisico verkleinen.

bekijk video

We gebruiken cookies op onze website om te zorgen voor een vlotte en gebruiksvriendelijke werking. 
Meer weten