Ga naar de hoofdpagina Ga naar voettekst van de site

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Wie zijn we

Door in te tekenen op ons discretionair vermogensbeheer geniet u van de expertise van Architas.

Architas maakt deel uit van de AXA Groep

Architas beheert meer dan 30.1 miljard euro* voor de AXA groep. De expertise van Architas werd al meerdere malen beloond.

*30 Juni 2023

Open architectuur voor diversificatie van de risico's

Architas werkt samen met een 40-tal fondsenbeheerders.  Wij zijn van mening dat geen enkele beheerder steeds de beste kan zijn in alle domeinen.

U geniet van de expertise van onze beheerders

Zij selecteren de activa waaruit uw portefeuille bestaat, volgen van nabij de marktactualiteit en kunnen terugvallen op een team dat gespecialiseerd is in fondssenselectie.Ons

VERHAAL

 

Architas maakt deel uit van de AXA groep

De kernactiviteit bestaat uit de creatie en het beheer van financiële producten in open architectuur. Architas concentreert zich op de zoektocht naar en de analyse van externe fondsen en de ontwikkeling van eenvoudige, geïntegreerde beleggingsoplossingen die beantwoorden aan uw noden.  Ze staat in voor de selectie van externe fondsen binnen de AXA groep in Europa en beheert meer dan 43 miljard euro. De expertise van Architas werd al verschillende malen  bekroond.In België, destijds onder de naam Axa Private Management, bieden wij onze klanten sinds 2001 discretionair vermogensbeheer aan. 

U haalt voordeel uit onze competenties

Onze specialisten beheren actief en zorgvuldig uw activa.  Hun doel ? Stabiele en duurzame rendementen.

Door het beheer van uw kapitaal aan Architas toe te vertrouwen geniet u van de expertise van onze beheerders.  Zij selecteren de activa waaruit uw portefeuille bestaat, volgen van nabij de marktactualiteit en kunnen terugvallen op een team van financiële experts.  Dankzij hun kennis en de informatie waarover ze beschikken, kunnen ze risico en rendement in evenwicht brengen bij het beheer van uw portefeuille en in functie van uw beleggingsstrategie. 

Open architectuur voor diversificatie van de risico's

Eén van de grote troeven van Architas is dat we inzetten op een breed scala van fondsen en fondsenbeheerders. We selecteren op een onafhankelijke manier fondsen waarvan het potentieel veelbelovend is. Architas werkt samen met een 40-tal fondsenbeheerders.

Wij zijn van mening dat geen enkele beheerder steeds de beste kan zijn in alle domeinen. Diversificatie is dan ook essentieel bij de samenstelling van uw portefeuille. Door een gediversifieerde strategie spreiden we de beleggingsrisico’s over verschillende activaklassen, geografische zones, sectoren, stijlen en beheerders. Zo minimaliseren wij de risico’s.De kracht van de AXA Groep

De AXA Groep is wereldwijd marktleider in financiële bescherming en vermogensbeheer. 
Zijn 165.000 medewerkers staan in voor meer dan 100 miljoen cliënten wereldwijd.

Cliënten

93 miljoen

Medewerkers

145.000

Wereldleider

In de top 20 van Global Asset Managers

Contacteer ons

Aarzel niet om contact met ons op te nemen mocht u nog vragen hebben of om een afspraak te maken.

We gebruiken cookies op onze website om te zorgen voor een vlotte en gebruiksvriendelijke werking. 
Meer weten