Ga naar de hoofdpagina Ga naar voettekst van de site

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Annick Gangi

Business Development Manager

Annick start haar commerciële, klantgerichte carrière bij Yves Saint Laurent. Haar honger naar kennis en het ontdekken van nieuwe horizonten zetten haar aan om intern nieuwe uitdagingen aan te gaan. Zo groeit ze van Sales & Marketing Assistant tot Product Manager.

Later zoekt ze extern naar nieuwe uitdagingen, zoals die van dossierbeheerder, coördinator van de klantendienst, commerciëel verantwoordelijke en zelfs vastgoedmakelaar. Op die manier doet ze ervaring op in verschillende sectoren. Ondertussen blijft ze verderwerken aan haar theoretische kennis door het volgen van verschillende opleidingen.

In 2011 belandt ze in de verzekeringssector. Tewerkgesteld bij Delta Lloyd als underwriter krijgt ze de kans haar opgedane kennis en haar talenten ten volle in te zetten. In 2017 gaat ze een nieuwe uitdaging aan bij Vitis Life, een Luxemburgse verzekeringsmaatschappij, gespecialiseerd in vermogensbeheer. Ze mag mee de Belgische vestiging uitbouwen en realiseert de eerste dossiers op de Belgische markt. Gesterkt door deze nieuwe ervaring zet ze nu de volgende logische stap naar Architas, waar ze sinds maart 2020 de rol van Business Development Manager opnam voor de regio’s Brussel, Waals-Brabant en Henegouwen.

Terugkeren

We gebruiken cookies op onze website om te zorgen voor een vlotte en gebruiksvriendelijke werking. 
Meer weten