Ga naar de hoofdpagina Ga naar voettekst van de site

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Eddy Hoeman

Business Development Manager

Eddy begon zijn loopbaan in de financiële sector in 1990 als kantoormedewerker bij de Generale Bank. Al snel maakte hij de overstap naar Cera Bank, waar hij enkele jaren kantoordirecteur was. Later verhuisde hij naar AXA waar hij in 2002 verantwoordelijk werd voor de commerciële bank- en verzekeringsactiviteiten in de regio Noord-West-Vlaanderen. Samen met zijn salesteam begeleidde en ondersteunde hij er een netwerk van zelfstandige bankagenten en onafhankelijke verzekeringsmakelaars.

Na 13 jaar bij AXA vertrok hij naar Generali om er 11 jaar lang de functie van Brokerage Director te vervullen. Hij coördineerde er de salesactiviteiten, plande mee de commerciële toekomst en onderhield er professionele contacten met de makelarij en financiële adviseurs.

Na een tijdje als medezaakvoerder van een bank en verzekeringskantoor te hebben gewerkt, vervoegt hij nu in 2023 Architas. Hij zit vol goesting om zijn kennis en vaardigheden te gebruiken om makelaars en klanten optimaal te ondersteunen bij het beheer van hun vermogen.

Terugkeren

We gebruiken cookies op onze website om te zorgen voor een vlotte en gebruiksvriendelijke werking. 
Meer weten